Johnny Nguyen

Personal Trainer & Life Coach

 

 

 

“If you want to turn a vision into reality, you have to give 100% and never stop believing in your dream.” – Arnold Schwarzenegger

 

Hei, nimeni on Johnny Nguyen

Olen 38-vuotias vietnamista kotoisin oleva yrittäjä, kodinkonemyyjä ja APT lisensoitu Personal Trainer. Ennen valmennusuraa olen kilpailut erilaisten taistelulajien ympärillä. Thaiboxing ja Kung-Fu olivat lähellä sydäntä ennen kun minuun pisti salikärpänen 2008. Saliharrastuksesta kiinnostuin niin paljon että opiskelin valmentajaksi. Aktiivisesti olen valmentanut viisi vuotta. Huomasin nopeasti että valmentaminen on minulla veressä, sillä isäni on opetettanut Kung-Futa Tamperella jo 28 vuotta. Asiakkaiden palautteet ja onnistuneet tavoitteet lämmittää sydäntä ja antaa hyvän olon tunteen minulle.

Valmennusfilosofia ja erikoisosaaminen

Valmennusmetodina käytän harjoitteluelementtien monipuolista yhdistämistä. Olen erikoistunut toiminnallisen kehonpainoharjoittelun lisäksi voimaharjoitteluun, tehokkaisiin intervallitreeneihin sekä juoksutekniikan kehittämiseen. Nykyisin toimin Fit Tammiston salilla Vantaalla. Olitpa vasta-alkaja tai konkari, oli kyseessä kokonaisvaltainen elämäntapamuutos, painonpudotus, kiinteytys tai suorituskyvyn maksimointi - haluan auttaa ja olen oikea valmentaja sinulle. Aloitetaanko yhdessä?